Aktuelt

I sommar skjer det mange spanande aktivitetar for barn og unge i Aukra. Har du lyst å være med?

Aukra kommune tilbyr sykkelhotell om du ønskjer å parkere sykkelen din på Gossen.

Søndag 1. mai var det opning av StikkUT!-sesongen 2022 ved gapahuken i Aukraskogen.

Her finn du programma for 17. mai-feiring på Gossen og i Julsundet.

Aukra kommune skal busette 120 flyktningar i 2022. Men korleis er situasjonen akkurat no?

Nordmøre og Romsdal brann og redning IKS har ledig 3 faste stillingar og 2 stillingar som aspirant ved Aukra brannstasjon.

1. mai 2022 startar sommarens StikkUT!-sesong og turane er no klare. I Aukra kommune har vi 12 StikkUT!- turmål som ventar på deg. Sesongen varar frå 1. mai til 31. oktober og turkartet kjem i postkassa di før 1. mai 2022.

Aukra kommune er på jakt etter sommarvikarar.

Er du 10. klassing og etter utkikk på sommarjobb? Aukra kommune lyser no ut ein del sommarjobbar til ungdom.

Nettvarbeidet skal sikre samanhengande helsetenester mellom kommunehelsetenesta og spesialisthelsetenesta for barn og unge med psykiske utfordringar.