Aktuelt

Har du diabetes type 2 eller er pårørande til nokon med diabetes type 2? Då kan dette kurset vere interessant for deg.

Gravid kvinne hos svangerskapskontroll

Det vert redusert jordmortilbod i Aukra frå 1. februar til 31. mars 2023.

Ny sesong med digtal kafé startar 7. februar 2023. Nytt i år er at det vert halde kafé annakvar gong på Mevoldtun på Julsundet og Aukra kulturhus, med start på Mevoldtun.

Frivillige lag og organisasjonar kan no søke om straumstøtte for perioden oktober til desember 2022. Søknadsfrist er 15. februar 2023 kl. 13.

Stikk UT krus 2022

Krusa og skålene har ankome kommunen og er klar for henting.

Onsdag 11. januar klokka 12.00 blir Sivilforsvaret sitt varslingsanlegg i Aukra testa med varselet «Viktig melding - søk informasjon».

Kommunane i Romsdal jobbar vidare med innføring av Helseplattformen, med planlagt oppstartsdato 4. november 2023. Dette gjeld alle kommunar i Romsdal; Rauma, Vestnes, Aukra, Hustadvika og Molde.

Tysdag 10. januar.

Musikkinstrumenter

GassROR IKS set av 3 mill. kroner til aktivitet og utviklingstiltak for lag, foreiningar og organisasjonar i 2023.

Aukra kulturskole innfører friplassar frå 1. januar 2023 for familiar med lågare inntekter.