Aktuelt

Strandryddeveka er ein nasjonal miljødugnad i regi av Hold Norge Rent der fleire tusen frivillige ryddar strender, øyer, holmar og havbotnen langs kysten så vel som langs bekker, elvar og innsjøar i innlandet.

Aukra kommune startar opp med vaksinasjon av 2004 og 2005 kullet.

Sprenging Falkhytten sentrum

Frå og med måndag 23. august 2021 vil det bli utført sprengingsarbeid i Falkhytten sentrum mellom helsesenteret og kulturhuset.

Fase 4- Vegstenging.rev2

Ombygging av parkeringsplassen mellom helsesenteret og kulturhuset. Oppdatert 20.08.2021.

Skoleåret 21-22 er snart i gang! Alle elevane møter til skolestart måndag 23. august.

Frå hausten 2021 vil kommunen som del av sitt forebyggande arbeid starte opp med kurstilbod for foreldre i Circle of Security (COS-P). Kurset vil i fyrste omgang vere eit tilbod til foreldre av barn i bestemde aldersgrupper, men vert det ledig plass, kan alle melde seg på. Kurset vil gå i regi av barnehagen på haust og i regi av helsestasjonen om våren.

I samband med anleggsarbeidet i sentrum er køyremønsteret til teststasjonen endra.

Ombygging av parkeringsplassen mellom helsesenteret og kulturhuset.
Oppdatert 13.08.2021.

Oppdatert 11.08.2021