Aukradagen 2024

Velkommen til Aukradagen 15. juni. 

Marknadsplassen og utescena

Aukradagen skaper forventning, trivsel og glede! Vi gler oss over at Aukradagen blir merka av i kalenderen, er eit arrangement det er kjekt å delta på, komme heim til, eller invitere venner og kjente til eit besøk til. Vi inviterer derfor organisasjonar, bedrifter og enkeltpersonar til å bli med å lage årets møteplass i sentrum. Meld deg på, - anten som utstillar eller med ei framføring på utescena.

Årets tema er historie: Fortid – Nåtid – Framtid

Vi er alle historieskapte og historieskapande med ei fortid, nåtid og framtid, og fortida har betydning for både nåtid og framtid. Vi oppfordrar alle i år til å bruke Aukradagen til å formidle lokalhistorie, organisasjons- og bedriftshistorie.
Bruk Aukradagen til å fortelje kven de er og om planar framover. Bruk gjerne gjenstandar, trykksaker og anna materiale. Send oss gjerne litt historisk info, slik at dette kan brukast i planlegginga vår av tema og i presentasjon av utstillarane.

Ved å klikke på denne lenka, vil du kunne følgje med på programmet

Årets Aukraværing

Nominer din kandidat til "Årets Aukraværing" seinast 5. juni. Send din nominasjon med grunngjeving til Anne Jorunn Sandøy på e-post.

Les meir om prisen på Aukra kommune sin nettstad